• Inici
 • Infantil de l'Eixam Edicions  
 • Juvenil de l'Eixam Edicions  
 • Complementaris Primària de l'Eixam Edicions  
 • Narrativa/Assaig de l'Eixam Edicions  
 • Fora de col·lecció de l'Eixam Edicions  
 • Poesia de l'Eixam Edicions  
 • Roja i Negra de l'Eixam Edicions  
 • Memòria Històrica de l'Eixam Edicions  
 • In Púribus
 • Turpial
 • Memòria Històrica (Editorials Vàries)
 • Articles republicans
 • Fundació Salvador Seguí
 • Volapük
 • Queimada Ediciones
 • Ed. Tiempo de Cerezas
 • Artefakte
 • Fundació Anselmo Lorenzo
 • Sariñena Editorial
 • Editorial Numa
 • Ed. La Malatesta
 • Ed. Denes
 • Ed. Vicenta Ferrer
 • Editorial Camacuc
 • Editorials vàries

 • Cerca avançada
 • Distribuïdors
 • Contactar

 

L L I B R E R I A  V I R T U A L

Comandes en línia

El carret de la compra està buit.

Per a demanar qualsevol tipus d'informació, envieu un correu a eixam@eixamedicions.com.
Para solicitar cualquier tipo de información, envíe un correo a eixam@eixamedicions.com.

Recomanacions i Novetats

La Calderona
David Coronado Verdeguer

En 1627 una joven y ambiciosa actriz triunfa en los escenarios y conquista el corazón del Virrey de Nápoles y del mismísimo Felipe IV, “el Rey Planeta”, provocando además de los celos de sus jóvenes amantes, el odio de la reina Isabel de Borbón. Amores imposibles, traiciones e intrigas se suceden en esta sorprendente novela, en la que, al mismo tiempo desfila lo más granado y lo más grotesco del Madrid del siglo de Oro.

Un Marino de Carlos III: Salvador de Vera (1758-1795)
Jorge Vera de Leyto Aparici

Salvador de Vera Henarejos nació en Cartagena en 1758 e ingresó con la 1ª promoción de guardiamarinas en la escuela naval de Cartagena en 1777. Luchó tanto contra piratas berberiscos como contra la Royal Navy hasta la paz con Inglaterra, así como en la expedición a Córcega para arrebatársela a los franceses, a bordo del navío San Francisco de Borja, contra la Francia republicana.

Operación Stanbrook. Homenaje a la memoria republicana.+DVD
Laura Gassó, David Coronado, Empar Juan, Pilar Bonet, Rafa A

La obra rememora el viaje al país magrebí que realizaron un centenar de personas, entre los que se encontraban supervivientes y familiares de las víctimas, mayoritariamente del Stanbrook, pero también de otros barcos que salieron de Alicante, como el African Trader, con motivo del 75 aniversario del final de la Guerra Civil. "Operación Stanbrook" (en edición valenciana y castellana) va acompañado de un dvd documental.

Signes Antipersona. Contra la poesia.
Josep J. Conill

A Signes Antipersona, malgrat el seu subtítol («Contra la poesia»), no trobarem, com diu Amadeu Viana al pròleg, «ni una queixa ni una crítica, simplement la constatació del que ocorre quan el talent s’allunya dels poemes, o quan, enfurismat, el talent hi torna per esbrinar què passa, què està passant. En què estaran pensant el poetes? Per ací no trau el cap la passió pendent de la passió de l’altre, ni el geni de la inspiració obrint-se pas entre els núvols ni una intimitat interior examinada detalladament. Els temes són uns altres»

Les aromàtiques a l'escola
Josep Enric Peris i Marta Gimeno

Aquest manual ofereix les ferramentes per a tindre un hort de plantes aromàtiques al patí de l'escola amb dades d'utilitat com el temps de plantació, germinació, florida, recollida... i activitats per a poder realitzar amb els alumnes.

Nou recull de Saviesa Popular. Refranys i frases fetes.
Joan Lluís Sanxis i Forriols

Els pobles, tots, tenen la seua experiència de vida i l‛han concentrada en refranys, axiomes, sentències, dites, ... mena de píndoles homeopàtico-verbals, fórmules simples i clares; poc raonades, però quasi indiscutibles, perquè s‛imposen per l‛evidència. Molts refranys, dites, etc., són fruit d‛un món cultural o laboral avui desaparegut, però, malgrat tot, se segueixen emprant, perquè l‛ús social els ha farcits d‛un sentit, potser figurat, que els fa útils i no sempre fàcils de substituir. El conjunt de tot això forma el que anomenem saviesa popular.

Els contes de l'Horta
Cristòfor Martí i Adell

Arreplegats a l'Horta Nord des de Puçol a Alboraia, els cinquanta-un contes d'aquest recull són un testimoni clar de com entreteníem nosaltres, no fa encara tants anys, els infants. Però no es tracta només de contes per als xiquets. N'hi ha de tot: des dels més infantívols per a ells, als més socials i compromesos que apunten directament els adults. De manera general, s'hi adverteix la ironia, el bon humor i la crítica sana, característiques notables (i reconegudes) del poble valencià.

Amalgama
Francesc Aledón Vicente

Aquests poemes fan la impressió que són transcripció de pensaments, o fragments de pensaments, que acudien a la ment de l’autor mentre passejava pel seu Cabanyal i l’observava amb serenor, amb estima, amb enyorança. Els pensaments mai es transcriuen del tot, i per això versos i poemes semblen inacabats. Aleshores el que hi falta ho ha de posar el lector, que ha de llegir-los com van nàixer: amorosidament, amb calma. Altrament perdran molt del seu sentit. O no s’entendran.

Euskal Herria. De la desesperança al camí unilateral cap a la pau (2007-2011)
Pau Pérez Duato

Aquest llibre, a més d’incorporar un pròleg de Martxelo Otamendi (director del diari Berria) i una introducció d’Antoni Segura (catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona), ha estat guardonat amb el Premi Temps, Espai i Forma d’assaig en català que atorga la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona a l’edició de 2015, avalant i garantint el rigor de la recerca.

STANBROOK. Vivencias de un exilio
Isabel Beltrán Alcaraz

Un entrañable relato agridulce que nos cuenta las venturas y desventuras vividas en Argelia por una familia republicana española convertida en cómicos de la legua. Son los recuerdos y reflexiones de una madre, pilar de su familia, que lucha contra viento y marea por conseguir para los suyos un futuro próspero en libertad. Un viaje de ida y vuelta a ninguna parte con el fondo de la posguerra española, la ocupación nazi de los territorios franceses durante la segunda guerra mundial y los albores de la liberación argelina.

Contes extravagants
Cristòfor Martí i Adell

Tot i que ho diu el títol, d’extravagants, aquests contes, si ens atenem a l’objectivitat o pertinença del tema, tenen ben poc. Doncs, de què van? D’humor? De racionalitat? De justícia? D’introspecció? De filosofia?... Potser, de tot un poc. La intenció, ben evident, és de fer entenedor que aquesta marxa nostra no té futur o, dit d’una altra manera, que el futur que s’endevina és negre.

Sé que ha de vindre
Francesc Aledón

Rere la publicació del seu llibre en prosa “Singladures”, i dels poemaris “I jo he gosat imaginar/Ed io ho osato immaginare” i “Flashbacks. Analepsis” Francesc Aledón ens sorpren amb aquesta obra sobre la mort, la seua tercera obra poètica,

8-12 Juny
Feria del libro de Requena 2016

Un any més muntarem la nostra caseta de llibres a la "Feria del libro de Requena". Podeu consultar les activitats i presentacions a la pàgina: http://www.requena.es/va/event/xxxii-feria-del-libro-del-8-al-12-junio Vos esperem a l'Av. Arrabal de Requena!!

05/06/16
Fira del llibre de Jesús Pobre

Aquest diumenge serà la nostra primera cita mensual amb la Fira del llibre de Jesús Pobre. Vos esperem a la Plaça de 9 a 14h!

3,4,5 juny
Fira Alternativa de València

Aquest cap de setmana L'Eixam munta la seua parada de llibres a la Fira Alternativa. Tallers, xerrades, actuacions musicals, productes alternatius... i llibres!! Vos esperem!

Cerca simple:  
Notícies
Vista el

nostre Facebook

4-04-17

Fira Llibre Jesús Pobre

Primavera'

Trobades d'escoles en valencià

FiraLlibre

Del 20 d'abril a l'1 de maig

24/12/16

Els Matins de les Feretes, Xest

23-12-16

Els Matins de les Feretes, Guadassuar

8-12 Juny

Feria del libro de Requena 2016

05/06/16

Fira del llibre de Jesús Pobre

3,4,5 juny

Fira Alternativa de València

 
L'Eixam Edicions Avda Ausiàs March 38 Tavernes Blanques 46016 València Tel 96 185 43 14
eixam@eixamedicions.com.