• Inici
 • Infantil de l'Eixam Edicions  
 • Juvenil de l'Eixam Edicions  
 • Complementaris Primària de l'Eixam Edicions  
 • Narrativa/Assaig de l'Eixam Edicions  
 • Fora de col·lecció de l'Eixam Edicions  
 • Poesia de l'Eixam Edicions  
 • Roja i Negra de l'Eixam Edicions  
 • Memòria Històrica de l'Eixam Edicions  
 • In Púribus
 • Turpial
 • Memòria Històrica (Editorials Vàries)
 • Articles republicans
 • Fundació Salvador Seguí
 • Volapük
 • Queimada Ediciones
 • Ed. Tiempo de Cerezas
 • Artefakte
 • Fundació Anselmo Lorenzo
 • Sariñena Editorial
 • Editorial Numa
 • Ed. La Malatesta
 • Ed. Denes
 • Ed. Vicenta Ferrer
 • Editorial Camacuc
 • Editorials vàries

 • Cerca avançada
 • Distribuïdors
 • Contactar

 

L L I B R E R I A  V I R T U A L

Comandes en línia

El carret de la compra està buit.

Per a demanar qualsevol tipus d'informació, envieu un correu a eixam@eixamedicions.com.
Para solicitar cualquier tipo de información, envíe un correo a eixam@eixamedicions.com.

Recomanacions i Novetats

La CNT i la FAI. Apunts històrics (1868-1939)
Rafa Arnal

Inclou el facsímil "Los Estatutos Generales de la FAI", publicat en 1937.

«Amb aquest treball, intente donar una minsa però potser bàsica informació, perquè militants i simpatitzants de l’acràcia, puguen entendre els posicionaments històrics al món llibertari, en aquells anys tan apassionants: qui era i on estava cadascú... I les seues conseqüències.

Si ho he aconseguit o no, i del resultat... Vosaltres mateixos».

Per un valencianisme d'esquerra
Vicent Àlvarez

En les pàgines d’aquest llibre he recordat les darreres experiències de la meua praxi política, ja en un context de democràcia formal, durant la qual he intentat aportar iniciatives, la qual cosa incloïa la presència en òrgans partidistes de direcció, llistes electorals i la presa de decisions. Si ho mirem des de la vessant dels resultats assolits a curt termini, podríem considerar que he perdut quasi totes les batalles. Si observem, però, les coses des de l’òptica de les idees, tal vegada hi ha avanços que amb retard, i en menor mesura del que voldríem, han tirat endavant.

La CNT y la FAI. Apuntes históricos (1868-1939)
Rafa Arnal

Incluye el facsímil "Los Estatutos Generales de la FAI", publicado en 1937.

«Con este trabajo intento aportar una información básica para que, militantes y simpatizantes de la acracia, puedan entender los posicionamientos históricos en el mundo libertario en aquellos años tan apasionantes: quién era y dónde estaba cada cual... y sus consecuencias.

Si lo he conseguido o no y del resultado... Lo dejo a vuestro criterio».

Cicumstàncies possibles
Pere Antoni Cano i Ferri

Circumstàncies possibles, o circumstàncies somniades, o circumstàncies senzilles, o circumstàncies on l’amor ho emplena tot i deixa pas a la veu de qui el pateix, o el gaudeix... o l’enyora.

Els treballs manuals d'un mestre
Cristòfor Martí i Adell

Amb el descobriment de les gúbies i col·laborant amb els treballs dels alumnes d’un internat francés, renaix l’antiga afició d’aquell xiquet desficiós que emprava la navalla per a tallar la fusta, que li permet de realitzar, dins la seua modèstia, una obra considerable, desbordant l’àmbit de la fusta amb l’ús del fil de ferro, el paper, el cartó, el fang, fins i tot amb elements més banals: una mitja frontissa, un penny o una pesseta, li serveixen per a arredonir la idea. La trajectòria clara, amb uns materials diversos i d’una manera quasi imperceptible, és l’efecte d’un procés personal, només d’un parell de dècades.

Eclèctic
Josep Ferrer Guzmán

El poemari ECLÈCTIC, és la suma d’una reunió d’estils poètics –bàsicament el vers blanc– i també de temàtiques diverses, que quasi bé moltes d’elles, s’oposen entre si i, sembla que es barallen en unes justes literàries, que l’autor, en encetar el poemari, mai haguera imaginat.

De l'erm al verd. Crònica del canvi polític valencià.
Isabel Donet i Sánchez

L’autora reflexiona sobre la història més recent, la corrupció, la irrupció dels nous partits, al voltant del feminisme, la cultura, la libertat d’expressió, el mitjans públics de comunicació, l’ofici de periodista, la memòria històrica i la urgència de fer un gir en l’arc parlamentari valencià. En definitiva, sobre l’esperança que nodreix la cita en les urnes en una nova primavera, obrint un temps nou carregat d’incertesa i d’il.lusió.

Raó d'estat. L'horabaixa de la monarquia.
Cristófor Martí i Adell

França, primera meitat del s. XIX. S’ha acabat la Revolució, Napoleó, enverinat, ha mort a Santa Helena. I, si a Europa li costarà de refer-se d’una commoció tan gran, França, la França de la Restauració Borbònica, no ho aconseguirà mai... Hi ha hagut de tot: guerres terribles, víctimes (d’una part i de l’altra), esperances frustrades, il·lusions esvaïdes, desenganys penosos, rancúnies, ràbia... Les conseqüències, a diferents nivells, són moltes.

La història de la duquessa de Berry, personatge d’aquest temps, la líder dels legalistes, n’és una de tantes.

Evasión. Campo de internamiento de Meheri-Zebbeus (Tunisie). 1939.
Francisco Díaz - M. Alfonso Vázquez

La odisea de Alfonso Vázquez y Francisco Díaz, dos marinos de la escuadra republicana capturados en Bizerta (Túnez) al finalizar la Guerra Civil, internados en el Campo de Concentración de Meheri-Zebbeus, su vida en el mismo, sus intentos de evasión, finalmente conseguida, y su destino definitivo en Orán.

El Camp de Concentració de Portaceli (1939-1942)
VV.AA.

El Camp de Concentració de Portaceli (Serra) és un camp bastant desconegut, malgrat la seua importància, on hem volgut posar un focus, en la mesura de les nostres possibilitats, per a saber el que ací va passar fa 78 anys. Perquè, què sabem? Quants presos van estar ací? Quin tipus de presos van estar internats? Com funcionava el Camp de Portaceli? Quina importància tenia este camp en relació a la resta de camps i presons que proliferaren després de la guerra? En què va quedar la "Paz honrosa" de Franco?

Mirades
Francesc Aledón Vicente

L'autor, deixa anar la seua mirada per l'escenari que l'envolta, a casa, al bus, a la mar... i ens ho descriu poèticament. Francesc tal com raja.

La Calderona
David Coronado Verdeguer

En 1627 una joven y ambiciosa actriz triunfa en los escenarios y conquista el corazón del Virrey de Nápoles y del mismísimo Felipe IV, “el Rey Planeta”, provocando además de los celos de sus jóvenes amantes, el odio de la reina Isabel de Borbón. Amores imposibles, traiciones e intrigas se suceden en esta sorprendente novela, en la que, al mismo tiempo desfila lo más granado y lo más grotesco del Madrid del siglo de Oro.

20-04-19
Fira del llibre de Vinaròs

Primavera'
Trobades d'Escoles en Valencià

Ja han començat les Trobades d'Escoles en Valencià!!

Enguany no podrem anar a totes... Però esperem veure-vos:

El dia 6 d'abril a Nules

El dia 7 d'abril a Massamagrell

El dia 13 d'abril a L'Olleria

El dia 14 d'abril a València

El dia 1 de juny a Rossell

07-04-2019
Muestra gastronómica Alborache

07-04-2019
Fira llibre Agullent

27-01-19
De l'Horta a la Plaça 2019

El diumenge 27 de gener se celebra la quarta edició de “De l’horta a la plaça” en la plaça de l’ajuntament de València, que acosta a la ciutadania valenciana projectes agrícoles de proximitat, venda directa, i compromesos amb el desenvolupament local sostenible.

L’esdeveniment és una mostra de la diversitat d’activitats econòmiques i socials que tenen base en l’Horta de la ciutat de València i la seua àrea d’influència. Comptarem amb parades de producte agrícola fresc i elaborat així com material artesà relacionat i espai pel consum in situ i degustació. El producte és exposat o venut directament pel productor/a i compta amb característiques de qualitat ambiental o social avalada.

A més durant tota la jornada hi haurà diferents activitats d’animació infantil, actuacions musicals, exposicions, tallers i difusió d’entitats i projectes relacionats amb els mercats de proximitat que existeixen a la ciutat, la pesca, l’agroecologia i la sobirania alimentària.

Organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles de l’ajuntament de València i el Consell Agrari Municipal de València, i coordinat per la Fundació Mundubat i Reas – Xarxa d’economia alternativa i solidària del País Valencià-, compta amb la col·laboració de l’EMT, Cerai, Sav, Mercavalencia, Tires de Comptar, Proava, Caecv, Spg Ecollaures, La Dinamo i diversos mercats de proximitat dels barris i pobles de la regió.

Cerca simple:  
Notícies
Visita el

nostre Facebook i Instagram

14-12-19

VIII Mostra llibre i disc en valencià

19 i 20

d'octubre de 2019

Del 5 al 9

de juny: Feria del libro de Requena

del 7 al 9

de juny: Fira Alternativa

25 d'abril

al 5 de maig

20-04-19

Fira del llibre de Vinaròs

Primavera'

Trobades d'Escoles en Valencià

07-04-2019

Muestra gastronómica Alborache

07-04-2019

Fira llibre Agullent

27-01-19

De l'Horta a la Plaça 2019

15-12-2018

Commemoració de les Normes de Castelló 'Decidim Valencià'.

 
L'Eixam Edicions Avda Ausiàs March 38 Tavernes Blanques 46016 València Tel 96 185 43 14
eixam@eixamedicions.com.