• Inici
 • Infantil de l'Eixam Edicions  
 • Juvenil de l'Eixam Edicions  
 • Complementaris Primària de l'Eixam Edicions  
 • Narrativa/Assaig de l'Eixam Edicions  
 • Fora de col·lecció de l'Eixam Edicions  
 • Poesia de l'Eixam Edicions  
 • Roja i Negra de l'Eixam Edicions  
 • Memòria Històrica de l'Eixam Edicions  
 • Memòria Històrica (Editorials Vàries)
 • Articles republicans
 • Turpial
 • Fundació Salvador Seguí
 • Volapük
 • Ellago Ediciones
 • Titiris
 • Queimada Ediciones
 • Ed. Tiempo de Cerezas
 • Artefakte
 • Fundació Anselmo Lorenzo
 • Sariñena Editorial
 • Editorial Numa
 • Ed. La Malatesta
 • Ed. Denes
 • Ed. Vicenta Ferrer
 • Editorial Camacuc
 • Editorials vàries
 • Cerca avançada
 • Contactar

 

L L I B R E R I A  V I R T U A L

Comandes en línia

El carret de la compra està buit.

Per a demanar qualsevol tipus d'informació, envieu un correu a eixam@eixamedicions.com.
Para solicitar cualquier tipo de información, envíe un correo a eixam@eixamedicions.com.

Recomanacions i Novetats

Constitució de la república espanyola (Tapa dura)
Coeditat amb el Gremi d'Editors del País Valencià

Des del GEPV ens honorem d‘editar, amb motiu del 75 aniversari del final de la guerra (1939), aquest fantàstic document històric en dues noves edicions (en rústega i tapa dura) que és la Constitució de la II República.

Dios y el Estado
Mijaíl Bakunin. Prólogo de Christian Ferrer.

Bakunin concibe que la humanidad no puede ser libre si previamente no supera la fase de pensamiento en donde lo sobrenatural tiene cabida por medio de la mística religiosa. De ahí que postulara que la emancipación solo sería posible si se abordaba la realidad por medio del pensamiento racional, lo que nos llevaría a percatarnos de lo artificial tanto de la religión como de su plasmación política que es el Estado.

Caputxeta Roja
Germans Grimm

Ací teniu la nova edició del Clàssic dels Germans Grimm Caputxeta Roja, amb dibuixos de Román Sánchez i l‘adaptació de M. Isabel Rodrigo.

"D'un temps..." Crónica de un tiempo de lucha. 1971-1978
Pasqual Moreno Torregrosa

Los últimos años de la Dictadura vieron agudizarse la represión sobre los demócratas y antifascistas en general, pero ensañándose sobre quienes proclamaban la necesidad de una ruptura con el Régimen [...]

El exilio fue una alternativa a quienes huyeron de los tribunales especiales, de la tortura o de la cárcel, enlazando con los viejos republicanos exilados que soñaban con regresar a la España republicana que no pudieron recuperar.

Votar o decidir. Guía rápida para electores remisos.
Antonio Pérez Collado

Esta práctica guía nace con la vocación de ser sumamente útil para la mayoría del electorado que no se apasiona ante cada nueva representación de la llamada “Fiesta de la Democracia”.

"Flashbacks". Analepsis
Francesc Aledón Vicente

El salt enrere o analepsi (en anglès flashback, “escena retrospectiva”) és una tècnica utilitzada tant en el cinema com en la literatura que altera la seqüència cronològica de la història, connectant moments diferents i traslladant l’acció al passat.

La memòria urbanitzable d‘en Joan Agrassot
Josep Maria Domingo Roig

Aquesta novel·la curta conta la història de Joan Agrassot, una persona que es veu immersa en un conflicte amb allò que és considerat com el progrés.

Les peripècies d’algú a qui li passa per damunt la urbanització desaforada, el creixement incontrolat de la ciutat a costa de la destrucció de l’horta.

Diario de Gaskin. (2ª Ed. ampliada)
Laura Gassó

Un piloto de la República en los campos de concentración norteafricanos. 1939-1943.

Antonio Gassó, al final de la guerra, pudo embarcar en el último buque que salió del Puerto de Alicante, el Stanbrook, y huir a Argelia, donde fue internado en diversos campos de trabajos forzados y de castigo en el desierto. Durante su reclusión escribió este diario, conmovedor testimonio del cruel trato y humillaciones constantes que sufrieron los internados.

Compromís social i polític. Escrits diversos 1980-2013
Cristòfor Martí Adell

Aquest conjunt d’articles i documents d’entre 1980 i 2013, dóna fe d’una postura, d’unes preocupacions i d’una inquietud constants al terreny de la lluita ciutadana per una política i uns polítics que haurien de servir els interessos legítims i honestos de cada poble o comunitat de ciutadans.

El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú.
Lluc Avellan

Aquestes són les cròniques d’allò que he viscut al llarg de tres mesos mentre recorria, junt al meu company Ramón, els països de Bolívia i el Perú [...] amb la sinceritat i l’espontaneïtat que dóna escriure des del lloc dels fets.

Abriendo brecha
Julián Vadillo Muñoz

Abriendo brecha es un acercamiento a la historia de la lucha de las mujeres por la conquista de sus derechos. Especial atención se presta a la participación de la mujer en el anarquismo, movimiento que enseguida comprendió que las reivindicaciones femeninas eran fundamentales para la consecución de la sociedad igualitaria que pretendían. Y cómo las mujeres en el anarquismo se organizaron para conseguir emanciparse de la explotación que la sociedad les imponía.

L'Agenda de la Terra

Per segon any ja és a la venda l‘Agenda de la Terra, l‘agenda que no s’assembla a les altres agendes. Escrita en català, occità i esperanto, és també la guia activista per passar de la indignació i les consultes populars sobre la independència a l’acció definitiva per construir sense intermediaris el país del món que volem.

3/10/14
III Mostra del llibre anarquista de Castelló

Divendres 3, a les 19:30h al Casal Popular de Castelló, dins de la programació de la III Mostra del llibre anarquista de Castelló es presentarà el llibre "Votar o decidir. Guía rápida para electores remisos"

Antonio Pérez Collado, autor del llibre, ens exposarà variades argumentacions des de diversos angles, són un bon motiu per a reflexionar sobre el fer polític i també una proposta concreta per a superar la passivitat a la qual ens volen condemnar des de les instàncies del Poder.

26/09/2014
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

El proper divendres dia 26 presentem, al Saló de plens de l‘Ajuntament de Tavernes Blanques, a les 19h., el llibre de Josep Maria Domingo "La Memòria urbanitzable d‘en Joan Agrassot", a càrrec de Juan González (catedràtic de llengua i literatura) i el propi autor.

En el transcurs de la presentació és projectarà un video i imatges que il·lustren el procés.

25/09/2014
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

El proper dijous dia 25 presentem, al Saló d‘Actes de l‘Ajuntament de Bonrepós i Mirambell, a les 20h., el llibre de Josep Maria Domingo "La Memòria urbanitzable d‘en Joan Agrassot", a càrrec de Juan González (catedràtic de llengua i literatura) i el propi autor.

29-30 Abri
Presentacions Fira Llibre

27-28 abri
Presentacions Fira Llibre

Cerca simple:  
Notícies
3/10/14

III Mostra del llibre anarquista de Castelló

26/09/2014

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

25/09/2014

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

29-30 Abri

Presentacions Fira Llibre

27-28 abri

Presentacions Fira Llibre

25-26 abri

Presentacions Fira Llibre

24-04-2014

Fira del Llibre de València 2014

19/04/2014

13a Fira del llibre de Vinaròs

10-04-2014

2ª Fira del Llibre i la Cultura

10-04-2014

Trobades d‘escoles en Valencià 2014

22-2-14

Helia, passatjera supervivent nº2277 de l‘Stanbrook, a l‘Eixam

22-2-14

Helia, passatjera supervivent nº2277 de l‘Stanbrook, a l‘Eixam

 
L'Eixam Edicions Avda Ausiàs March 38 Tavernes Blanques 46016 València Tel 96 185 43 14
eixam@eixamedicions.com.